Waar ga jij heen op vakantie in 2020

De winter is eigenlijk nog niets eens op gang gekomen en er moet alweer nagedacht worden over de zomervakantie. Het is belangrijk om toch vroegtijdig te boeken. Vaak zitten campings al snel vol, of is het hotel uit volgeboekt. Maar waar ga je dit jaar heen? En wat voor type vakantie zoek je? De meeste Nederlanders gaan op ‘relax’ vakantie naar landen als Portugal, Turkije en Spanje. Maar heb jij wel eens gedacht aan een actieve vakantie? Een surfvakantie bijvoorbeeld? Zo ja? Bekijk dan eens alle surfvakanties op de website van Surfworld. Ben jij toch op zoek naar een strand/zon vakantie? Lees dan zeker onderstaande tips.

1: Frankrijk

Frankrijk is natuurlijk hét vakantieland bij uitstek. Het land dat bekend staat vanwege het mooie weer, de stokbroden en een overheerlijk wijntje. Maar ook het land met een mooie kustlijn, geweldige natuurparken en de Tour Du France. Frankrijk is makkelijk aan te rijden; al is dit natuurlijk wel afhankelijk van waar je heen gaat. Ben jij een echte zonaanbidder? Dan is natuurlijk Zuid-Frankrijk voor jou de ideale bestemming!

2: Portugal

Een geweldig land voor een relax vakantie is Portugal. Met een overheerlijk klimaat is Portugal ieder jaar weer een ideale uitvalbasis voor de Nederlanders. Zeker de Algarve wordt ieder jaar bedolven door duizenden Nederlanders. Maar ook populaire plaatsen al Lissabon en Porto zijn echte trekpleisters. Met de auto is het een lange rit, maar met het vliegtuig ben jij binnen enkele uren in het warme land!

3: Spanje

Vamos a la playa! Het eerst wat in je op komt als je denkt aan Spanje. Met populaire plaatsen als Salou, Lloret de Mar en Blanes is Spanje, zeker voor de jongeren onder ons, een geweldige plek om je vakantie vieren. Uitgaan staat hier natuurlijk hoog in het vaandel. Ben jij op zoek naar de mooie campings? Bezoek dan eens plaatsen als L’estartit, Malgrat de Mar of Platja D’Aro.

4: Turkije

Het land van de All Inclusive vakantie. Turkijke biedt jou een geweldige strand vakantie, maar ook het binnenland heeft veel te bieden. Met populaire badplaatsen als Alanya, Bodrum, Marmaris en Side ben je altijd aan het goede adres voor een heerlijke, zonnige vakantie. Dus; wil jij er even luxe tussenuit. Dan is Turkije zeker een aanrader.