Verbouwinkje? Weet wat je doet!

Naast de praktische kant van verbouwen op het gebied van veiligheid en overlast heb je ook een budget om rekening mee te houden. En weten wie je voor welke klus het beste kunt vertrouwen. Dat klinkt een heel stuk dramatischer dan het is. Lees daarom onze tips, zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken!

Hulp inschakelen

Heb je een vakman m/v nodig? Zoek die dan uit op basis van wat hij of zij kan leveren in plaats van op het voordeligste tarief. Toegegeven, je moet nooit meer uitgeven dan je hebt. Toch is de kwaliteit waarvoor een aannemer garant kan staan een belangrijke graadmeter. Kies iemand uit met wie je een goeie klik hebt en met wie je gedegen afspraken kunt maken. Zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan.

Eenvoudiger karweien los je uiteraard zelf op. Eventueel met hulp van mensen uit je omgeving. Schakel buren, vrienden en familieleden in om snel en voordelig je klus te klaren.

Gereedschappen en materialen

Schaf aan wat je nog niet hebt of leen gereedschap van je buren. Dat is zeker handig wanneer klussen niet met regelmaat tot je vaste bezigheden behoort. Het is tevens een perfecte manier om je budget te bewaken. Zwaarder materieel zul je wel moeten huren.

Afval verwerken

Al dat rondslingerende puin zorgt voor onnodige risico’s. Ruim het dan ook zo snel mogelijk op! Telkens heen en weer naar de milieustraat rijden haalt de vaart uit je werk. Vertrouw daarom op Regiocontainer! Hier kun je de perfecte afvalcontainer huren voor de afvalstroom waar jij vanaf wilt. Onze chauffeur komt op afgesproken dagen en tijden langs om je bak te legen en weer terug te zetten, zodat je ongestoord aan de slag kunt blijven.