Playstation 5 aanbieding

Wat gaat de Playstation 5 kosten en hoe kun je gebruik maken van een Playstation 5 aanbieding? De verschillende gamesites brengen je alleen maar in verwarring als het gaat om de PS5 prijzen. We zien prijzen voorbij komen van €250 tot wel €700, maar wie spreekt er de waarheid en hoe zorg jij ervoor dat je niet teveel betaald voor je nieuwe gameconsole? In dit artikel een paar handige tips en informatie over de nieuwe Playstation 5.

Playstation 5 prijs

De PS5 prijs zal rond de €500 liggen. Dit is de prijs die in het verleden al betaald werd voor de vorige gameconsoles van Sony en die zal niet veel wijzigen. De reden dat de prijs best wel hoog ligt is omdat er veel nieuwe technologieën in het apparaat worden verwerkt. De allerlaatste snufjes om de gameconsole zo goed mogelijk te laten presteren worden toegepast. Om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaald is het belangrijk dat je gebruik maakt van Playstation 5 aanbiedingen

Playstation 5 aanbieding

Goedkoop een Playstation 5 kopen? Dan is het vergelijken van de laagste PS5 prijs de beste oplossing! Maak gebruik van een aanbieding of actie en je bespaart een hoop geld. Dit kan oplopen tot wel €100.
Hoe werkt dat vergelijken eigenlijk en waar vind je de beste aanbieding? Er zijn diverse sites die alle winkels vergelijken met alle prijzen. Dit zien we voor bijna alle producten dus ook voor de Playstation 5.
Sites als Playstation5kopen.com vergelijkt 6 grote webshops met de verschillende PS5 prijzen. Zo hoef je dus zelf niet meer opzoek te gaan maar heb je het in 1 handig overzicht. Heb je dan alles? Nee, er wordt nog veel meer vergeleken. Alleen de laagste prijs is natuurlijk handig maar misschien ben je wel opzoek naar iets specifieks. Stel je zoek een PS5 bundel. Dit is een nieuwe Sony gameconsole, meestal 2 spellen en een extra controller. Door gebruik te maken van een bundel bespaar je meestal ook een hoop geld.

Goedkoopste Playstation 5

Als je bij de ene winkel €500 moet betalen waarom zou je de PS5 dan kopen voor €550 bij de andere shop? Door het zoeken naar een leuke aanbieding krijg je veel meer waar voor je geld. Dus wil je goedkoop een Playstation 5 kopen, vergelijk dan prijzen!

Playstation 5 release datum

Wat ook een hoop geld scheelt is even wachten en geduld hebben. Koop je de Sony PS5 direct na lancering dan betaal je de volle mep. Wacht je een maandje of 3 dan wordt de console al goedkoper. Normaliter blijft een game console ongeveer 6 á 7 jaar op de markt hangen. De PlayStation 3 werd al in 2006 gelanceerd en werd vervangen door de welbekende PlayStation 4 in 2013. Als we dan even gaan rekenen dan zou de PlayStation 5 eind 2020 beschikbaar zijn. Mooi moment om hem direct te kopen of even te wachten…

Waarom duurt het zo lang voordat de PS5 uitgebracht wordt? 

Er zijn een paar redenen waarom het enige tijd duurt voordat er een nieuwe Playstation gelanceerd wordt.

  1. Playstation 4
  2. PS4 games
  3. Ontwikkeling op lange termijn

Playstation 4
Het 4e model wordt nu nog steeds heel goed verkocht. Waarom zou Sony iets nieuws op de markt brengen terwijl de huidige producten nog goed verkopen? Precies, Sony kennende doen ze dat dus niet! Ze proberen de gameconsole zoveel mogelijk te verkopen en gunnen zichzelf de tijd om een nieuwe te ontwikkelen.

PS4 games
Het tweede punt, eigenlijk gelijk aan punt 1, is dat er nog verschillende PS4 games in een nieuw jasje zijn gestoken en er nog een release van deze games zal plaatsvinden de komende tijd. Dit zijn games die nog voor veel geld zorgen. Zonde om dan een nieuwe Playstation 5 uit te brengen.

Ontwikkeling op lange termijn
Om ervoor te zorgen dat de Playstation 5 net zo’n succes wordt als het 4e model, of vorige modellen, moet Sony een gameconsole bouwen die lang mee kan op de markt. Minimaal 7 jaar moet de console verkocht worden en voldoen. De techniek gaat snel dus ook daar moet Sony rekening mee houden. Denk hierbij aan de resolutie van tv’s (4K / 8K) of aan de mogelijkheid om de games interactiever te maken. Dit soort “specs” toepassen kost tijd. Daarnaast speelt marketing een grote rol.

PS5 kopen tips:

  1. Bepalen of je de gameconsole direct wilt aanschaffen of even wilt wachten.
  2. Als je overgaat tot aanschaf dan moet je prijzen vergelijken.
  3. Gebruik maken van een Playstation 5 aanbieding of bundel is een “must do”.
  4. Bespaar tijd en dus geld door gebruik te maken van vergelijkingssites.