Modieus en comfortabel, podotherapeutische slippers

In tijden van warm en lekker weer is het lopen op slippers en sandalen fijn. Je geeft je voeten wat ruimte en je hoeft geen schoenen aan die knellen om je warme voeten. Het enige nadeel is dat deze slippers en sandalen vaak niet de meest stevige schoenen zijn en geschikte schoeisel is om steun te geven aan je voeten. Een oplossing is het dragen van podotherapeutische slippers. Deze slipper zijn sterk en geven de optimale ondersteuning aan je voeten, zo kunnen in de podotherapeutische slippers een steunzool worden verwerkt.

Waarom draag je podotherapeutische slippers?

Podotherapeutische slippers zijn ideaal voor mensen die last hebben van voetklachten. Er zijn veel verschillende klachten op te noemen, zo kan je bijvoorbeeld last hebben van de vergroeiing van de grote teen, maar het is ook mogelijk dat bijvoorbeeld jouw middenvoetsbeentje bij jouw kleine teen vergroeid is. Hierdoor kan het soms lastig zijn om schoenen te vinden die lekker zitten of waar je voeten goed in passen. podotherapeutische slippers zijn dan ideaal, ten eerste hebben je tenen alle vrijheid en ruimte, maar je kan ook goed er op lopen. Want op het moment dat je last hebt van voetklachten en je loopt niet op de juiste schoenen kan je last krijgen van je rug. Met podotherapeutische slippers kan jij altijd op schoeisel lopen die zowel jouw lichaam de juiste ondersteuning geeft als je voeten. Ook kan je bij podotherapeutische slippers ervoor kiezen om een steunzool toe te voegen of meer hiellengte worden toegevoegd zodat je voeten op gelijke hoogte staan. Met podotherapeutische slippers worden de slippers aangepast op jouw persoonlijke behoefte en klachten, hierdoor kan je altijd lekker en pijnvrij op slippers lopen.

podotherapeutische slippers aanmeten

Wil jij ook graag podotherapeutische slippers voor jou voeten? Dan moet je deze laten aanmeten door een voetspecialist. De voetspecialist heeft speciale aanmeetapparatuur waardoor je voeten exact worden opgemeten. Door je voeten digitale in te scannen wordt gekeken welk maar het beste bij je voeten past. Zodra de maat bekend is wordt gekeken hoe de podotherapeutische slippers nog verder aangepast kunnen worden. Zo heb je ook de mogelijkheid om de binnen voering, het bovenwerk, voetbed of loopzool verder aan te passen aan jouw klachten en persoonlijke smaak. Er is een groot assortiment aan podotherapeutische slippers. Je het de keuze uit leren slippers of slippers gemaakt van suède of kurk. Daarnaast zijn er slippers met brede banden of riempjes. Ook is er een variatiet in verschillende kleuren. Het resultaat? Hippe slippers die ook nog een de juiste ondersteuning biedt aan jou voeten.