Keto Revolutie review

In dit artikel vertellen we je meer over een persoonlijke keto revolutie review.

Reviews en meningen over de Keto Revolutie

Online is veel vraag naar reviews en ervaringen over de Keto Revolutie en het keto dieet in het algemeen. In dit artikel hebben we het specifiek over de Keto Revolutie.
De auteur en maker van de Keto revolutie is een ware expert op dit gebied en is al 10+ jaar actief in deze branche en is meerdere malen op nationale televisie geweest met zijn producten.
Je verwacht dan waarschijnlijk dat de Keto Revolutie van hoge kwaliteit is, maar waarschijnlijk wil je toch nog even een Keto Revolutie review doorlezen voor je zelf aan de slag gaat.

Persoonlijke Keto Revolutie review

In deze alinea deel ik mijn persoonlijke Keto revolutie review en ervaringen

Persoonlijk heb ik veel aan de Keto Revolutie te danken, aangezien ik ben afgevallen (6 kilo) en ik ben blij met mijn energieke en fitte lichaam waar ik dagelijks profijt van heb, zowel op het werk als in privésferen. Bovendien heb ik ook een hoop zaken geleerd over voeding en gezondheid:
– Welke producten en voedingsmiddelen je mag eten en welke je absoluut moet laten staan
– Wat keto vetten zijn, hoe ze werken en in welke producten keto vetten zitten.
– Waarom de Keto Revolutie wél werkt en veel andere diëten enkel leiden tot resultaten op de kortere termijn.

Keto Revolutie resultaten

Ik heb je al verteld dat ik met de Keto Revolutie maar liefst 6 kilo ben kwijtgeraakt. In het begin van deze periode was dat zeker niet makkelijk en voelde ik me regelmatig futloos in de avond.
Toen ik uitgebreid de video’s in De Keto Revolutie begon te lezen, snapte ik waarom ik dit gevoel had en wist ik gelukkig ook wat ik hiertegen kon doen. Vooral de informatie over goede vetten in combinatie met energie gaf me veel goede informatie en inspiratie. Dat was voor mij een echte eye-opener waar ik veel aan heb gehad. Nu voel ik me ook veel energieker dan in de tijd daarvoor.

Wat erg prettig is, is dat in de Keto Revolutie heerlijke keto recepten staan voor zowel ontbijt, lunch als diner wat het niet alleen een super interessant boek maakt, maar het is ook nog eens handig en praktisch. Een echte aanrader dus!