Een nieuwe telefoon kopen? Hier moet je op letten

Een nieuwe telefoon kopen is vaak geen makkelijke opgave. Je moet met enorm veel zaken rekening houden. Ik stond laatst ook voor de lastige opgave om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Persoonlijk had ik dat nog nooit gedaan. Ik heb altijd abonnementen verlengd en nu moest ik opeens op zoek naar een nieuwe telefoon. De prijzen liepen erg uiteen wat het uitzoeken van een nieuwe telefoon nogal lastig maakte. Zeker toen ik bij een grote elektronica winkel aankwam schrok ik toch wel even. Ik kwam uit op een gemiddelde prijs van 400 euro, alle telefoons leken echter hetzelfde te kunnen. Tenminste dat leek zo. Ik heb een lijstje gemaakt van eisen en hoop dat jij hier ook iets aan hebt. Dus zonder verder gedoe hierbij mijn lijst.

Batterijduur

Ik maak de hele dag gebruik van mijn telefoon dus een lange batterijduur is voor mij van levensduur. Dat verzekert mij dat ik niet steeds hoef na te denken of mijn accu vol of leeg is. Ik zocht dus een accu met lagere specs en een grote batterij. Hierdoor is de kans groot dat de telefoon gemakkelijk de hele dag mee kon.

Operating system

Ik heb altijd een Apple telefoon gehad en dat is me goed bevallen. Daarom ben ik ook nu weer voor een iPhone gegaan. Echter lagen de nieuwere iPhones een beetje boven mijn budget. Ik ben verder gaan kijken en zag dat een refurbished iPhone vaak al snel honderden euro’s goedkoper is.

Foto’s maken

Een telefoon moet vooral goede foto’s maken. Gelukkig zit je met een Apple iPhone dan bijna altijd goed. De camera werkt vooral zo goed door de software die op de telefoon draait. Hardware matig is de telefoon vaak minder dan andere telefoons. Toch zijn de foto’s vaak mooier.

Succes!

Ik wens je heel veel succes bij het uitzoeken van een nieuwe telefoon en hoop dat je tot een goede keuze kunt komen!