Dirkje babykleding, stoer en eigenwijs

De geboorte van een baby is een van de mooiste momenten in het leven van een ouder. Vanaf deze prachtige gebeurtenis maakt jouw kindje verschillende fases door. Voor alle situaties zijn weer andere kleertjes nodig. Het is dan wel zo fijn dat deze van goede kwaliteit zijn, maar ook betaalbaar blijven. Dirkje babykleding sluit hier perfect bij aan. Met deze kleding kun je jouw kindje leuk aankleden en een heleboel verschillende combinaties maken.

Dirkje: een populair Nederlands merk
Het merk Dirkje is al in 1990 ontstaan en is onderdeel van Van Gennip Textiles. In de jaren sinds de oprichting is Dirkje een populair Nederlands merk geworden. De kleding van het merk is van goede kwaliteit en betaalbaar. Aangezien je kindje hard zal gaan groeien en regelmatig nieuwe kleding nodig heeft, is het wel zo fijn dat de kleding goed te betalen is. De kleding is in verschillende maten te verkrijgen. Er is een uitgebreide lijn met babykleding vanaf maat 50, maar ook voor kleding voor je peuter van maat 46 tot 116 kun je bij Dirkje terecht. Op deze manier kun je een lange tijd rekenen op de kleding van Dirkje voor jouw kindje.

De Dirkje babykleding collecties
Dirkje babykleding staat naast de hoge kwaliteit en de betaalbare prijs ook bekend om de modieuze collectie met verschillende kledinglijnen. Zo is er de newborn lijn die speciaal geschikt is voor pasgeboren kindjes. Er zijn unisex kleertjes beschikbaar, maar ook jongens- en meisjeskleding is er te vinden. Verder is er nog de comfort lijn. Deze collectie bestaat uit kleding van extra comfortabele, fijne materialen. Daarnaast is er ook een lijn die vooral geïnspireerd wordt door de modetrends van nu. Deze lijn gaat mee met de tijd en is speciaal voor ouders die hun kindje willen kleden in de laatste mode.

Dirkje babykleding combineren
Met Dirkje babykleding kun je veel combinaties maken. In de collectie zijn natuurlijk rompertjes voor je baby te vinden, maar ook broekjes, jurkjes, rokjes en jasjes zijn verkrijgbaar. Er zijn kledingstukken in diverse stijlen, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. Je kunt kiezen tussen veel verschillende kleuren, materialen en uitstralingen om zo veel mogelijk afwisseling in de kledingkast van je kindje te krijgen. Doordat Dirkje babykleding ook speciale collecties ontwikkelt voor verschillende seizoenen, zal het aanbod gedurende het jaar steeds weer vernieuwend zijn.