De online kleding wereld, overzichtelijk gemaakt.

De online fashion wereld

Door de vele webshops op het gebied van fashion weten vaak bezoekers en online shoppers niet meer waar ze nou dat leuke jurkje, die stoere boots of die mooi zittende jeans het beste kunnen kopen. En dat is ook zo gek niet. In 2018 kwamen er 9000 webshops bij en talloze nieuwe merken zijn gelanceerd. Iedereen met één computer en toegang tot het internet kan tegenwoordig een webshop beginnen. Trends veranderen sneller en voordat je het weet moet de gehele kledingkast weer worden vernieuwd. Daarnaast komt het steeds vaker voor dat bestellingen niet volledig of met schade/breuk aankomen. Webshops zijn vervolgens onbereikbaar of bedienen de klantenservice niet juist. Voor de consument is het hierin lastig om zijn/haar gelijk te halen. Één foutieve bestelling ontvangen is 1 maar wat nou als de consument compleet wordt opgelicht. Het wordt steeds lastiger om een webshop te vertrouwen. Volgens online waakhonden en handhaving is online oplichting/fraude gigantisch gestegen en steeds meer online shoppers kiezen voor een veilig alternatief.

Alternatief

Zou het niet gewoon veel makkelijker zijn om alles op één plek te hebben? Het overzicht te houden maar toch de beste deal te scoren? Kopen tegen de gunstigste prijs, voorwaarden en alsnog kunnen genieten van een razendsnelle levering. Bovenal ook; veilig winkelen! Veel online shoppers vroegen zich dit af, waaronder ook het team achter de site Kledingpoint. Op Kledingpoint wordt een groot  en uitgebreid assortiment getoond waarbij de nadruk ligt op trends en seizoenen. Je wordt, als bezoeker, meegenomen in een overzichtelijke reis door de fashion wereld. Bezoekers kunnen ervoor kiezen om globaal en breed te beginnen met het gehele dames assortiment of gelijk gericht zoeken per categorie. Filter daarnaast in de sidebar naar de gewenste kleur, maat en merk en vind snel eenvoudig jouw nieuwe toppertje.

Er wordt samengewerkt met de grootste webwinkels en merken voor een totaal beeld van de fashion wereld. Wanneer de consument een product heeft gevonden wat voldoet aan de eisen, kan er eenvoudig doorgeklikt worden naar de webshops en de bestelling kan worden geplaatst. Kledingpoint zal dan, als bemiddelaar, een vergoeding krijgen van de webwinkel. Voor de consument is de dienst van kledingpoint geheel gratis.