De leukste uitjes met kinderen in Nederland

Kinderuitjes blijven leuk, maar vaak zien ouders dit als een ietwat vermoeiende activiteit. Tegenwoordig is het tempo van onze samenleving zo hoog, waardoor we soms vergeten hoe belangrijk het is om simpelweg tijd met je kinderen door te brengen. Het versterkt de band je met zoon of dochter en zo leer je je kleine echt goed kennen. 

Een dagje zwemmen is altijd leuk, maar wist je dat er nog zoveel andere leuke uitjes zijn voor je kinderen in Nederland? Een heus trampolinepark of een middagje doorbrengen in het indoor speelparadijs waarbij je heerlijk kunt relaxen met een koffietje. Benieuwd geworden?

Trix trampoline park

De vakantie is aangebroken en dus hebben de kinderen een hoop tijd over. Naast tijd ook een hoop energie doordat er weer een schooljaar succesvol is afgesloten. Tijd om deze energie eruit te springen bij het indoor trampoline park Trixs. Trixs is gevestigd in zowel Leidschendam als Leiderdorp en heeft maar liefst 40 aaneengeschakelde trampolines, een 12 meter lange tumblingbaan én een Big Airbag!

Voor een uurtje springen betaal je maar €8,00. Ga mee springen met je kinderen of bestel een heerlijk kopje thee en lees de nieuwste zomer tijdschriften. Wist je dat je kinderen hier ook een kinderfeestje kunnen geven? Een middagje plezier voor zowel jong als oud. 

Kinderparadijs Koggenland

Springkussens, ballenbakken en speeltoestellen. Er zijn momenteel zoveel leuke Uitjes met kinderen en deze uitjes zullen de kinderen niet snel vergeten. Maak een onvergetelijke dag uit in Koggenland. Het paradijs beschikt over bijna 2000m2 speelplezier voor kinderen tot en met 12 jaar.

Een dagje in Koggenland is een dagje vol vermaak. Het paradijs beschikt over een groot grasveld waar diverse speeltoestellen zijn. Dus voor zowel mooi weer als een regenachtige dag zijn er genoeg activiteiten te doen. Sluit de dag af met heerlijke snacks die Koggenland te bieden heeft en kom snel nog eens langs! 

Zeemeermin zwemmen

Is je kind al in het bezit van een A-diploma en ook nog eens gek op zwemmen? Verras je zoon of dochter met een cursus zeemeermin zwemmen bij Zwembad het Wedde in Voorschoten. De leeftijdscategorie zit tussen de 6 en 12 jaar oud en de training wordt verzorgd door een ervaren zwemonderwijzer (es). Een fantastische ervaring voor de kinderen om enthousiast op school te vertellen na de zomervakantie. 

De cursus bestaat uit vier lessen op de woensdagen van 15:15-15:45 en de kinderen sluiten de cursus af met een diploma en dat voor maar een tientje per workshop.