De hotste relatie geschenken van 2020

Je partner verrassen met een speciaal voor hem of haar gemaakt cadeautje, dat is goud waard. Ook op zakelijk gebied kan een attentie wonderen doen. Zowel voor de menselijke relatie tussen ondernemers maar ook ten behoeve van marketingdoeleinden. Anno 2019 zijn daar ontelbaar veel mogelijkheden voor. Met welke geschenkjes kan je in 2020 je zakenrelatie een plezier mee doen? Bij deze vijf creatieve tips die momenteel online te vinden zijn.

1. Custom made bidon

Sporten is hot, zeker de afgelopen jaren en deze trend houdt nog steeds vol. En wie fanatiek sport moet ook goed drinken. Onder de talloze relatie geschenken, die je online tegenkomt, zijn gepersonaliseerde bidons en sportflessen een interessante keuze. Zeker wanneer de ontvanger een enigszins sportief type is. Anders altijd handig voor onderweg! De keuze van bidons is enorm, in verschillende grootte, kleuren en transparant of niet. En als je niet wilt dat die kwijtraakt, dan kan je ook een eigen bedrukking op de fles zetten.

2. Anti-stress truck

Wie een hectisch leven leidt zoekt regelmatig naar ontspanning. Om dit te stimuleren, en de ontvanger te laten zien dat je om zijn/haar gezondheid denkt, kun je een product schenken dat voor ontspanning zorgt. De bekende stressballetjes zijn er in alle soorten en maten, maar ook in verschillende vormpjes zoals een huisje, een bouwhelm en een vrachtwagen. Perfect om op een leuke manier wat rust te creëren, of gewoon als decoratie op bureau.

3. Verpleegstershorloge

Klokjes doen het altijd goed als cadeautje. Nu hoef je niet meteen het meest exclusieve model van het duurste merk te nemen, want er zijn ook creatievere varianten. Zo kan een verpleegstershorloge een geschikt cadeau zijn voor een relatie die in de zorg werkt, of een ander beroep uitoefent waar die geen horloges of andere accessoires aan de handen mag dragen. Dit horloge kan je zelfs personaliseren naar eigen keuze. Zoek je meer naar een klok voor aan de muur, dan is hier ook genoeg keuze in. De wandklokken zijn verkrijgbaar met thermometers en/of kunnen ook gepersonaliseerd worden.

4. Reisportefeuille

Altijd voldoende stroom voor je smartphone, laptop en andere elektronica tijdens een zakenreis. Dit is goed te combineren met een reisportefeuille. Hiermee sla je twee vliegen in één klap: je hebt al je pasjes en geld bij elkaar en kan tegelijkertijd je telefoon opladen. Efficiënt en leuk in één.

5. Spaarvarken

Spaarvarkentjes zijn tijdloos. Is de ontvanger van je relatiegeschenk ouder van een jong kind, dan is een spaarvarken voor de kleine spruit een leuk cadeautje. Op websites voor relatie geschenken zijn diverse spaarvarkens verkrijgbaar; sommige zelfs beschilderbaar. Een eigen meesterwerk dat daarnaast goed dient om je kind de waarde van geld te leren.

Laat je vooral verder online inspireren. Iedere maand komen er nieuwe relatiegeschenken bij, waar je wellicht zelf nooit aan had gedacht!