Buitenspa in de tuin

Het is een lang gekoesterde droom. Tijdens warme zomeravonden of misschien juist in de koude winternachten kun je luxueus in een buitenspa genieten van de frisse buitenlucht en het groen van je tuin. Heerlijk genieten met in je ene hand een lekker drankje en ondertussen relaxen in je eigen tuin. Het was lange tijd alleen weggelegd voor gefortuneerde mensen maar gelukkig kan tegenwoordig iedereen beschikken over een heerlijke buitenspa. Een spa van hoge kwaliteit herken je aan de ergonomische lig- en zitplaatsen. De kwaliteit van het water houd je op peil door filters en met de toevoeging van chemicaliën (zoals PH-minus, PH-plus, Chloor etc.). Hierdoor hoeft je het bad niet iedere keer na gebruik te verversen en kan dit pas om de drie maanden.

Genieten van een buitenspa
De buitenspa wordt ook wel jacuzzi genoemd. Naast het ultieme relaxen heeft de spa ook nog vele gezondheidsvoordelen. Ten eerste komt je lichaam in de buitenspa volledig tot rust hetgeen goed is voor zowel je spieren als je mentale welzijn. Ten tweede voert je lichaam alle afvalstoffen sneller af en biedt de buitenspa door het stromende water een aangename massage. De temperatuur van je lichaam wordt door het warme water verhoogd hetgeen gunstig is voor je afweersysteem. Genoeg redenen om je familie en goede vrienden uit te nodigen om heerlijk te genieten van de ontspannende werking van een buitenspa. De spa is met een hoes goed af te dekken waardoor deze schoon blijft en je jarenlang plezier hebt van de buitenspa. Bovendien kun je met de hoes ook de kwaliteit van het water steeds op peil houden. Hierdoor hoef je de spa maar één keer te vullen.

Buitenspa past in iedere tuin
Het idee bestaat dat je een ruime tuin of groot dakterras moet hebben om een buitenspa te installeren. Dat is gelukkig niet waar. De buitenspa is te krijgen in verschillenden afmetingen waardoor deze ook perfect in een kleine tuin perfect past. En ook op sommige dakterrassen of ruime balkons kan je buitenspa installeren. De buitenspa kan uitgerust worden met verschillende handige opties. Zo kun je kiezen voor een sfeervolle led-verlichting of kun je gebruikmaken van diverse geurbaden waarmee je ook al je zintuigen prikkelt en terwijl je aan het relaxen bent. Kortom, als je op zoek bent naar een heerlijke buitenspa die je veel ontspanning en gezondheidsvoordelen biedt, kijk dan naar de verschillende mogelijkheden. Zorg dat je de buitenspa goed onderhoudt en goed afdekt als je de spa niet gebruikt. Hierdoor gaat de buitenspa jarenlang mee.