Binnenkort verbouwen? Container huren

Wil je een container huren? Dat kan bijvoorbeeld handig zijn als je bezig bent met verbouwing en je hebt veel restafval. Of in het geval dat je gaat verhuizen en je gelijk een grote schoonmaak wilt houden. Het huren van een container is dan een makkelijke oplossing om in een keer al de spullen weg te gooien. Je hoeft dan niet langs de gemeentelijke stort om al het afval weg te brengen. Met een container huren heb je een container voor de stoep staan waar je snel en gemakkelijk alle rotzooi in kwijt kan.

Waarvoor is een container huren geschikt?
Het huren van een container is geschikt in situaties als je veel afval of andere voorwerpen hebt die je snel wilt opruimen. Zo kan je kiezen voor een restafvalcontainer. Het voordeel van deze container is dat je deze allerlei soorten afval kwijt kan. Zo kan je niet alleen sloopafval, puin of hout in deze container kwijt, maar ook meubelen, laminaat of huisraad.  Ook oud speelgoed, keukengerei of ander voorwerpen mag je in deze container werpen. Het voordeel is dat je met deze container het afval niet hoeft te sorteren. Ga je een nieuwe tuin aanleggen en heb je veel groenafval? Dan kan je ook een container huren voor groenafval. Hierin kan je in 1x alle onkruid, oude planten of struiken in kwijt.  Ook zijn er kledingcontainers of containers voor elektrisch apparatuur

Assortiment containers
Je kunt bij ons diverse soorten containers huren. De restafvalcontainer is het meest populair, voornamelijk omdat je dan niet het afval hoeft te sorteren.  Er zijn verschillende maten beschikbaar, De container van 4m³ is de kleinste maat. Om een indruk te geven hoeveel kuub je nodig hebt kan je het beste de volgende gegevens aanhouden: namelijk dat 1m³ is ongeveer hetzelfde als 13 volle kruiwagens. De container mag maximaal tot 20 cm boven de rand gevuld zijn. Heb je meer afval dan in de container past? Dan kan je natuurlijk ook een andere maat container huren.  Ook kun je altijd beginnen met een kleine afvalcontainer en indien nodig een extra container huren. Je kunt de container tot laat in de avond bestellen en bijna in alle gevallen wordt de container de volgende dag geleverd. Je spreekt een tijd af wanneer je denkt de container vol te hebben en de container wordt weer opgehaald. Je kan een container huren voor 1 dag tot 1 maand. Ook kun je online gemakkelijk de huurperiode verlengen. Op die manier wordt het huren van een container erg gemakkelijk. Begin ook met opruimen en huur een container.